ZETA Σκαμπό

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 75 – € 99


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Το σκαμπό ZETA αποτελεί μια άνετη και ευέλικτη λύση για τον επαγγελματικό σας χώρο. Μοντέρνος σχεδιασμός και προσεγμένες διαστάσεις για να προσαρμόζεται σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Το κάθισμα αυτό σας προσφέρει άνεση καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας ενισχύοντας την αποδοτικότητά σας. Αξιόπιστη λύση για χώρους: σχεδιαστηρίων ταμείων ιατρικών κέντρων εργασιακούς πάγκους



MENEXES 18/05/2024 € 75 – € 99 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Επένδυση: Τεχνόδερμα Ελάχιστο-Μέγιστο ύψος έδρας: -Ψηλό Αμορτισέρ: 60-85εκ. -Χαμηλό Αμορτισέρ: 40-53εκ. Νίκελ στεφάνη στήριξης ποδιών στην ψηλή έκδοση Περιστρεφόμενο, Τροχήλατο Βάση πεντακτινωτή Μαύρη Τροχοί: δίδυμοι από ενισχυμένο θερμοπλαστικό υλικό.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Η ρύθμιση του ύψους του καθίσματος γίνεται με Piastra (χειροκίνητος μηχανισμός) Αμορτισέρ πεπιεσμένου ειδικού αερίου. Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. (Εύκολη σύνδεση αμορτισέρ και ροδάκια). Οδηγίες εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία