ROYAL Κάθισμα Κλασσικό

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 430 – € 440


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Το διευθυντικό κάθισμα ROYAL είναι αυτό που θα προσθέσει κύρος στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του μαζί με την υποστηρικτική φόρμα για την πλάτη και το λαιμό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια της πολύωρης επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Διαθέσιμο σε αρκετές επιλογές ώστε να καλύψουν τις ατομικές σας ανάγκες.



MENEXES 18/05/2024 € 430 – € 440 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κάθισμα Κλασσικό με ψηλή ή χαμηλή πλάτη Επένδυση: Τεχνόδερμα | Ύφασμα Διαστάσεις: 61X58X132 ή 114 (χαμηλή πλάτη) Περιστρεφόμενο, Τροχήλατο Βάση πεντακτινωτή Χρωμίου Τροχοί: δίδυμοι από ενισχυμένο θερμοπλαστικό υλικό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μηχανισμός Multiblock που επιτρέπει την έδρα και την πλάτη του καθίσματος να κινούνται ταυτόχρονα. Η ανάκληση σταθεροποιείται σε διάφορες θέσεις με ξεχωριστό μοχλό. Η ένταση της ανάκλησης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη με περιστρεφόμενο μοχλό. Κίνηση καθ΄ ύψος με αμορτισέρ ασφαλείας, πεπιεσμένου ειδικού αερίου. Σταθεροί βραχίονες Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και επίσης service και ανταλλακτικά. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. (Εύκολη σύνδεση αμορτισέρ και ροδάκια). Οδηγίες εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία