LEO, Σταθμός Εργασίας με Ηχοαπορροφητικό Πάνελ

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 565 – € 1840


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Απλός σχεδιασμός αλλά όχι απλοϊκός! Ο Σταθμός Εργασίας από την σειρά Γραφείων LEO αποτελεί μία εξαιρετικά ευέλικτη επιλογή, καθώς το σύνολο των παραλλαγών του μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του επαγγελματικού σας χώρου, βάσει των επιθυμιών και των αναγκών σας, εξασφαλίζοντας σας λειτουργικές λύσεις. Ισχυρός Μεταλλικός Σκελετός και δυνατότητα επιλογής: Διάστασης/Θέσεων Χρώματος Με ηχοαπορροφητικό διαχωριστικό πάνελ το οποίο διασφαλίζει την απαραίτητη ακουστική άνεση και συμβάλλει στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών εργασίας.



MENEXES 18/05/2024 € 565 – € 1840 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταμπλό MFC 30 ΧΙΛ Χρώμα Ταμπλό από CatD Ηχοαπορροφητικό Πάνελ με επένδυση Υφάσματος Χρώμα Επένδυσης: Πορτοκαλί, Πράσινο, Μπλε, Ανθρακί Βάση Μεταλλική: Μαύρη | Λευκή Πέλματα ρυθμιζόμενου ύψους

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες κατασκευάζονται από μοριοσανίδα τύπου P2 με επένδυση μελαμίνης κλάσης Ε1 ως προς την έκκληση φορμαλδεΰδης (υψηλής ποιότητας). Έχουν ιδιαίτερη αντοχή στην καταπόνηση και στον χρόνο (τριβή κ χάραξη). Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Αναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία