AVANT Κάθισμα Διευθυντικό

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή: 690 € 855,60


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Το ΝΕΟ διευθυντικό κάθισμα AVANT με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την εργονομία του προσφέρει ΜΟΝΑΔΙΚΗ αίσθηση εναρμόνισης του σώματός σας. Κατασκευασμένο από χυτή πολυουρεθάνη και ιδιαίτερο τεχνόδερμα, αντέχει τη σκληρή χρήση και τις απαιτήσεις της επαγγελματικής σας ζωής. Εργονομική Υποστήριξη σε: Μέση Πλάτη Αυχένα Χέρια Η εύκαμπτη δομή του καθίσματος επιτρέπει την τέλεια κίνηση κατά τη διάρκεια διαφορετικών στάσεων. καλύπτοντας τις ατομικές σας ανάγκες.



MENEXES 18/05/2024 690 € Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κάθισμα Διευθυντικό με Προσκέφαλο ψηλή πλάτη Διαστάσεις: 65 x 63 x 122-134 Επένδυση Πλάτης: Δίχτυ Μαύρο Επένδυση Έδρας: ΜΑΥΡΟ Τεχνόδερμα Περιστρεφόμενο, Τροχήλατο Βάση πεντακτινωτή Αλουμινίου Σκελετός Χρωμίου Τροχοί: δίδυμοι από ενισχυμένο θερμοπλαστικό υλικό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μηχανισμός ανάκλησης “synchro” βαρέως τύπου. Η έδρα και η πλάτη είναι ανεξάρτητες. Ο μηχανισμός επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί την συγχρονισμένη ανάκληση της έδρας κατά 11° και της πλάτης κατά 18° με δυνατότητα σταθεροποίησης σε 5 θέσεις. Η ένταση της ανάκλησης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη με περιστρεφόμενο μοχλό. Η ανάκληση σταθεροποιείται σε διάφορες θέσεις με ξεχωριστό μοχλό. Κίνηση καθ΄ ύψος με αμορτισέρ ασφαλείας, πεπιεσμένου ειδικού αερίου. 3D Μεταλλικοί Βραχίονες – Ρυθμιζόμενοι προς κάθε κατεύθυνση! Οσφυϊκή Υποστήριξη με ρυθμιζόμενο ύψος για καλύτερη στήριξη ανάλογα με τον σωματότυπο. Προσκέφαλο με ρυθμίσεις ύψους και κλίσης για την σωστή στήριξη ή χαλάρωση των αυχενικών μυών. Μηχανισμός κύλισης της έδρας μπρος-πίσω για μεγαλύτερη άνεση κ προσαρμοστικότητα. Παρέχεται εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, service και ανταλλακτικά. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. (Εύκολη σύνδεση αμορτισέρ και ροδάκια). Οδηγίες εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία