ARANEA Σταθμός Εργασίας 2 – 4 Θέσεων

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 1200 – € 2800


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Νέα Άφιξη: ARANEA από την Exclusive Line των Διευθυντικών Γραφείων! Γραμμικά στοιχεία, στρογγυλεμένες γραμμές, λεπτομέρειες υψηλής αισθητικής και συνδυασμοί premium υλικών. Αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να δώσετε μια μοναδική επαγγελματική “ταυτότητα” στον χώρο σας!!!!!



MENEXES 18/05/2024 € 1200 – € 2800 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταμπλό (επιφάνεια): Μπιζουτέ Πλακάζ Χρώμα Ταμπλό: Φυσικός Καπλαμάς Δρυς ή Λευκό Σόκορα στο Φυσικό Χρώμα Μετώπη κρεμαστή Διάτρητη Χρώμα Μετώπης: Λευκό Συρταριέρα από MFC, με Μολυβοθήκη Χρώμα Συρταριέρας: Λευκό Μεταλλική Λευκή Βάση Πόδια από Μασίφ Ξύλο σε Φυσικό Χρώμα Χερούλια Ξύλινα Χούφτα Κρυμμένο Κανάλι Καλωδίων Ύψος γραφείου 730mm Πέλματα ρυθμιζόμενου ύψους

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες που κατασκευάζονται από μοριοσανίδα τύπου P2 έχουν επένδυση μελαμίνης κλάσης Ε1 ως προς την έκκληση φορμαλδεΰδης (υψηλής ποιότητας). Έχουν ιδιαίτερη αντοχή στην καταπόνηση και στον χρόνο (τριβή κ χάραξη) σύμφωνα με τα πρότυπα ΕN 14322 και EN14323. Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Οι λεπτομέρειες στην κατασκευή αναδεικνύουν καλαίσθητα το σύνολο. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται απλή συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Αναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία