ROBERT, Συνεδριακό Στρόγγυλο

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή: 325 € 403,00


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Μοντέρνος σχεδιασμός που μπορεί να καλύψει υπαλληλικές θέσεις εργασίας. Ένα ευέλικτο συνεδριακό από την σειρά Γραφείων ROBERT, που δένει αρμονικά στο χώρο εργασίας, καλύπτοντας παράλληλα όλες τις λειτουργικές σας ανάγκες. Δυνατότητα Επιλογής: Βάσης & Επιφάνειας Διατίθεται σε διάμετρο Φ120.



MENEXES 01/06/2024 325 € Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταμπλό MFC 25-30ΧΙΛ Χρώμα Ταμπλό από CatD Σκελετός: Μεταλλικός Χρώμα Σκελετού: Ημίλευκο | Ανθρακί Διάσταση: Φ120 Πέλματα ρυθμιζόμενου ύψους

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες κατασκευάζονται από μοριοσανίδα τύπου P2 με επένδυση μελαμίνης κλάσης Ε1 ως προς την έκκληση φορμαλδεΰδης (υψηλής ποιότητας). Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Αναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία