LINK Γραφείο Διευθυντικό

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 530 – € 880


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Σειρά Διευθυντικών γραφείων LINK. Eξαιρετικά ευέλικτη επιλογή, καθώς oι παραλλαγές του μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του επαγγελματικού σας χώρου, βάσει των αναγκών σας, εξασφαλίζοντας σας λειτουργικές λύσεις. Σε τρεις Τύπους: Με Βοηθητικό Έπιπλο (Μετώπη Ξύλινη, αποσπώμενη) Απλή έκδοση (Μετώπη Ξύλινη, μη αποσπώμενη)



MENEXES 01/06/2024 € 530 – € 880 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταμπλό | Πόδι: MFC 38Χιλ Χρώμα Ταμπλό| Πόδι από Cat1 Μετώπη MFC 18χιλ Χρώμα Μετώπης από Cat1 Αποσπώμενη Μετώπη ΜΟΝΟ στο Γραφείο με Βοηθητικό Σκελετός Βοηθητικού Ματ Σαγρέ λακαριστό σε χρώμα U750 Ποδαράκια Βοηθητικού Επίπλου: Μεταλλικά Τα Συρτάρια Βοηθητικού Επίπλου κινούνται σε οδηγούς κύλισης ακριβείας. Πέλματα ρυθμιζόμενου ύψους

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες κατασκευάζονται από μοριοσανίδα τύπου P2 με επένδυση μελαμίνης κλάσης Ε1 ως προς την έκκληση φορμαλδεΰδης (υψηλής ποιότητας). Έχουν ιδιαίτερη αντοχή στην καταπόνηση και στον χρόνο (τριβή κ χάραξη). Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται απλή συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Αναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία