BIK Συνεδριακό Ορθογώνιο

Κατάστημα: MENEXES   


Τιμή από: € 210 – € 240


Αγορά στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ


Κλασσικός σχεδιασμός που μπορεί να καλύψει υπαλληλικές θέσεις εργασίας. Ένα ευέλικτο συνδριακό από την ολοκληρωμένη σειρά Γραφειων ΒΙΚ, που δένει αρμονικά στο χώρο εργασίας, καλύπτοντας παράλληλα όλες τις λειτουργικές σας ανάγκες. Το συνεδριακό έχει μετώπη σε χρώμα Ανθρακί.



MENEXES 01/06/2024 € 210 – € 240 Μετάβαση στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ταμπλό/Ποδαρικά MFC 25ΧΙΛ Χρώμα Ταμπλό/Ποδαρικά από Cat1 Μετώπη MFC 18ΧΙΛ Χρώμα Μετώπης Ανθρακί Πέλματα ρυθμιζόμενου ύψους

Γενικά Χαρακτηριστικά

Οι ξύλινες επιφάνειες κατασκευάζονται από μοριοσανίδα τύπου P2 με επένδυση μελαμίνης κλάσης Ε1 ως προς την έκκληση φορμαλδεΰδης (υψηλής ποιότητας). Έχουν ιδιαίτερη αντοχή στην καταπόνηση και στον χρόνο (τριβή κ χάραξη). Όλες οι κολλήσεις των περιθωρίων είναι με κόλλα πολυουρεθάνης, αδιαβροχοποίησης. Οι λεπτομέρειες στην κατασκευή αναδεικνύουν καλαίσθητα το σύνολο. Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν σχετικά από την πραγματικότητα λόγω των τεχνικών προδιαγραφών της οθόνης σας.

Συναρμολόγηση

Απαιτείται συναρμολόγηση. Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία. Αναλυτικός οδηγός συναρμολόγησης εδώ: assembly Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας τηλεφωνικά, για να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε απορία κατά την συναρμολόγηση.

ΤεχνολογίαΤεχνολογία